Waarom ons?

Verloskundigenpraktijk Haarlemmermeer & Bollenstreek biedt u:
✩ Professionele, persoonlijk en veilige zorg volgens de laatste inzichten.
✩ Spreekuur op meerdere locaties, door de gehele Haarlemmermeer & Bollenstreek
✩ Een team van 6 vaste verloskundigen, altijd een vertrouwd gezicht aan jullie bed.
✩ Een eigen echo-centrum, echo-centrum Lief
✩ Spreekuur in de avonduren
✩ Begeleiding tijdens je zwangerschap, bevalling en/of kraamperiode
✩ Begeleiding tijdens de kraamperiode, wanneer je bij de gynaecoloog onder controle bent
✩ Een compleet pakket aan verloskundige zorg, wat binnen de basisverzekering wordt vergoed
Verloskundigenpraktijk Haarlemmermeer & Bollenstreek richt zich op tijd en aandacht voor de (toekomstige) zwangere, haar partner en het kindje. Wij zijn een hecht team van verloskundigen en persoonlijke zorg staat bij ons voorop.

We vinden het belangrijk met een hecht team te werken en dragen er zorg voor dat we jullie tijdens de zwangerschap goed leren kennen. Zo hebben jullie tijdens de bevalling altijd een vertrouwd gezicht aan jullie bed! Tijdens de controles gedurende de gehele zwangerschap plannen wij meer ruimte in dan de gemiddelde verloskundigenpraktijk en kunnen de controles ook frequenter ingepland worden als daar behoefte aan is. Het spreekt voor zich dat wij altijd tijd maken voor spoedconsulten!

De praktijk heeft ook haar eigen echocentrum, zodat we jullie een compleet pakket aan verloskundige zorg aan kunnen bieden gedurende de zwangerschap.

Wij bieden verloskundige zorg in de gehele Haarlemmermeer (o.a. Nieuw-Vennep, Hoofddorp, Vijfhuizen, Lisserbroek en alle dorpen eromheen) en de Bollenstreek (o.a. Lisse, Hillegom, De Zilk, Vogelenzang en alle dorpen eromheen).

Wij heten jullie van harte welkom in onze praktijk!

Onze ervaringen

Bevallingen
100%
Echo's
100%
Spreekuur
100%
Kraambed
100%

Maak kennis met ons ervaren team van verloskundigen!

Cecilia Martens

In 1990 ben ik afgestudeerd en heb ik in Nieuw Vennep/Hoofddorp deze praktijk opgestart. Inmiddels is de praktijk flink uitgebreid en werken we met 6 verloskundigen en 3 praktijkassistentes. Ook ben in sinds enkele jaren actief in de echoscopie, een goede aanvulling op het vak. Ik heb zelf 2 dochters.

P: 0252-674858
Fifi Arp

Sinds 2002 ben ik verloskundige. Van jongs af aan heb ik verloskundige willen worden. Een zwangerschap is een zeer bijzondere periode in je leven en een bevalling is een heel bijzondere en persoonlijke ervaring waar wij dan toch een beetje deel van mogen zijn. Ons beroep biedt heel veel afwisseling en mooie momenten. Sinds 2008 ben ik ook werkzaam als echoscopiste. Inmiddels ben ik zelf ook "ervaringsdeskundige" en heb ik twee hele lieve dochters en een stoere zoon!

P: 0252-674858
Lieke Op den Camp

Na pedagogische & andragogische wetenschappen te hebben gestudeerd en het krijgen en opvoeden van drie kinderen, heb ik besloten om verloskundige te worden; ik ben afgestudeerd in 2002. Daarna heb ik in kleine praktijken in Haarlem, Amsterdam en Hillegom gewerkt. Sinds oktober 2011 werk ik met veel plezier in de VKPH. Het is bijzonder om vrouwen te helpen bij het opbouwen van vertrouwen in hun lichaam en in hun kracht, vóór de geboorte van hun kind zich aandient.

P: 0252-674858
Eveline Lenselink

Sinds 2012 werk ik met veel plezier in de praktijk en sinds 1 april 2016 werk ik ook vast in de praktijk. Wat ik zo ontzettend leuk vind aan het vak is de afwisseling die het heeft. Geen dag is hetzelfde en niets is zo onvoorspelbaar als de verloskunde!  

P: 0252-674858
Kim Nicaise

In 2010 ben ik eerst begonnen als waarneemster in de praktijk. Nu per 2011 ben ik vast in de praktijk. Ik geniet ervan om mijn vak uit te oefenen. Elke zwangerschap en geboorte is weer uniek!

P: 0252-674858
Leonoor Vink

In juli 2011 ben ik afgestudeerd als verloskundige, waarna ik gelijk in deze praktijk ben komen werken. Ik vind het geweldig om als verloskundige te werken, het begeleiden van mensen in een periode van hun leven die zo speciaal is spreekt me ontzettend aan. Ik hoop bij te kunnen dragen aan een mooie zwangerschap en bevalling voor onze cliënten!

P: 0252-674858

Maak kennis met ons ervaren team van praktijkassistenten!

Charlotte Feddema

Ik werk sinds maart 2010 bij de Verloskundigenpraktijk Haarlemmermeer. Hiervoor heb ik gewerkt op de polikliniek kindergeneeskunde in het Spaarne, dus ik blijf in het vak. Zelf heb ik een zoon en 2 dochters.

P: 0252-674858
Ingrid van Aken

Mijn naam is Ingrid van Aken en ik ben sinds april 2008 werkzaam als assistente in de praktijk. Ik werk op de maandag en de donderdag. De overige dagen ben ik werkzaam als doktersassistente in een huisartsenpraktijk in Nieuw Vennep.  Werken op de praktijk is voor mij een leuke afwisseling. Zelf ben ik moeder van een dochter en een zoon.

P: 0252-674858
Quinta der Nederlanden

Mijn naam is Quinta, ik ben getrouwd en heb twee zoons en een dochter. Van oorsprong ben ik verpleegkundige. Ik heb in het ziekenhuis in de psycho-geriatrie gewerkt. Nu werk ik al 13 jaar met veel plezier in de praktijk in Hillegom als assistent. Het samen gaan met de Haarlemmermeer praktijk is voor mij een hele nieuwe uitdaging, maar ik heb er veel zin in!

P: 0252-674858

Onze erkenningen