Verloskundigenpraktijk Haarlemmermeer & Bollenstreek biedt jullie:
☆ Professionele, persoonlijk en veilige zorg: veel aandacht voor jou en je partner
☆ Spreekuur op meerdere locaties in Nieuw-Vennep, Hoofddorp en Hillegom
☆ Een team van vaste verloskundigen, altijd een vertrouwd gezicht aan jullie bed
☆ Een eigen echo-centrum, voor al je echo’s.
☆ Spreekuur ook in de avonduren
☆ Adviezen bij een kinderwens
☆ Begeleiding tijdens je zwangerschap, bevalling en/of kraamperiode
☆ Begeleiding tijdens de kraamperiode, wanneer je bij de gynaecoloog onder controle bent
☆ Een compleet pakket aan verloskundige zorg, wat binnen de basisverzekering wordt vergoed
☆ Het uitschrijven van anticonceptie en het plaatsen van een spiraal

Maak kennis met onze specialisten!

Fifi Arp

Sinds 2002 ben ik verloskundige en in 2008 ben ik gestart met het maken van echo’s. In die tijd nog een iets vrij nieuws, inmiddels niet meer weg te denken uit de verloskundige zorg. Ik ben zelf moeder van 2 dochters en een zoon. De verloskunde is een prachtig vak, elke dag brengt weer iets nieuws. De begeleiding van mensen naar het ouderschap toe is een bijzonder pad en ik vind het enorm bijzonder dat wij daar deel van uit mogen maken. Welkom bij ons in de praktijk.

BIG geregistreerd onder nummer: 19057863903

Cecilia Martens

Ik ben inmiddels al ruim 25 jaar verloskundige en sinds 2007 ook echoscopiste. Ik vind dit een mooie aanvulling op ons toch al zo bijzondere vak. Wij zijn bevoegd en bekwaam in het maken van alle eerstelijns echo’s. Wij doen de medische echo’s bij zwangere, maar ook de pretecho’s. We hebben sinds kort geheel vernieuwde apparatuur, waardoor je je kindje nog mooier kunt zien, zwel 2D als 3/4D.

Ik ben zelf moeder van 2 prachtige dochters.

BIG geregistreerd onder nummer: 29012949803

Lisa Klink - van Wissen

In 2016 ben ik afgestudeerd als verloskundige en ik ben werkzaam in deze praktijk sinds 2018.
Het vak verloskunde raakt mij elke dag weer. Het is een mooi, inspirerend vak waarin geen dag hetzelfde is. Iedereen is anders en heeft andere zorg en begeleiding nodig; ik vind het belangrijk om die zorg te kunnen bieden.

Ik ben zelf in september bevallen van een zoon Lucas en geniet enorm van het moederschap.

BIG geregistreerd onder nummer: 9921738203

Lieke Op den Camp

Na pedagogische & andragogische wetenschappen te hebben gestudeerd en zelf drie kinderen te hebben gekregen en opgevoed, ben ik verloskundige geworden. Ik ben afgestudeerd in 2002. Inmiddels begeleid ik geen bevallingen meer, maar ik vind het nog altijd bijzonder en belangrijk om vrouwen te helpen bij het opbouwen van vertrouwen in hun lichaam en in hun kracht, vóór de geboorte van hun kind zich aandient; hun initiatie tot moederschap!

BIG geregistreerd onder nummer: 59057863003

Kim Nicaise

Ik ben Kim, zelf opgegroeid en nog steeds woonachtig in de Haarlemmermeer. Ik ben ondertussen al 11 jaar werkzaam in deze praktijk en werk hier nog altijd met heel veel plezier en passie! Ik ben zelf moeder van twee dochters, Jules van 3 en Sarah van 6 jaar. Het zwanger zijn, bevallen en moederschap heeft mij nog meer doen genieten van mijn werk. Ik hoop jullie met dezelfde rust en liefde te kunnen bijstaan tijdens jullie zwangerschap, bevalling en kraamtijd als dat ik bij mijn eigen collega’s heb mogen ervaren.

BIG geregistreerd onder nummer: 79912974003

Denise Leijerzapf

Sinds juli 2019 ben ik afgestudeerd verloskundige en aan het werk in deze praktijk. Zwangerschap, geboorte en kraamtijd zijn speciale perioden en het is telkens weer bijzonder om vrouwen en hun partner hierin te mogen begeleiden. Als verloskundige streef ik naar het geven van persoonlijke begeleiding, volledige transparantie en optimale ondersteuning, met als doel een mooie ervaring voor de ouders.

BIG geregistreerd onder nummer: 19926216303

Davita van den Heuvel

Hallo allemaal, ik ben Davita en ik werk hier al ruim 1,5 jaar. Ik heb hier ook al stage gelopen, dus inmiddels loop ik al beste weer een tijdje mee. Wij werken in een fijn team en doen roulertend diensten ene spreekuren. Tot gauw!

BIG geregistreerd onder nummer: 49928391503

Hanneke Steinmann

Hanneke is voor velen al een bekend gezicht. Ze heeft het zwangerschapsverlof van Kim opgevangen en zal hier nu voor een vast komen waarnemen. Wij zijn heel blij met haar in ons vaste team! Jullie zullen haar tijdens alle controles en tijdens de diensten tegen gaan komen.

BIG geregistreerd onder nummer: 89929517903

Onze Echoscopistes:

Fifi Arp

Sinds 2008 ben ik naast verloskundige ook echoscopiste binnen de praktijk. Ik vind de echoscopie een zeer mooie aanvulling op ons vak. Het fijne in onze praktijk is dat we al onze eigen zwangeren ook echo’s aan kunnen bieden, waarbij we dan ook de achtergrond kennis van verloskunde hebben. Bij ons kun je terecht voor al je medische en pretecho’s. De echoscopie is ook een prachtig vak!

Cecilia Martens

Naast verloskundige ben ik sinds 2007 ook werkzaam als echoscopiste binnen de praktijk. Het is fijn om de mensen zowel als verloskundige als echoscopiste te mogen begeleiden. Jullie kunnen mij tegenkomen tijdens alle soorten echo’s.

Michelle de Haan

Toen ik zwanger was van mijn dochter maakte ik voor het eerst kennis met de echoscopie en ik was er zo door gefascineerd dat ik me heb omgeschoold van neurowetenschapper tot echoscopist.  Het is magisch om mensen voor het eerst hun kind te kunnen laten zien en ik vind het heel speciaal om er op zo’n bijzonder, en vaak spannend, moment voor mensen te kunnen zijn.

Onze Assistentes:

Ingrid van Aken

Ik ben sinds 2008 werkzaam als assistente in de praktijk. Ik vind het enorm leuk om in de verloskunde te werken en er voor de zwangere te zijn. Het werk is erg afwisselend. Ook ben ik sinds enkele jaren assistente bij een huisartsen praktijk. Deze twee functies vullen elkaar heel mooi aan. Ik zie jullie graag bij de praktijk.

Quinta der Nederlanden

Ik ben sinds 2011 praktijk assistente bij VKPH. Ik kwam uit een kleinere praktijk maar ben inmiddels helemaal gesetteld binnen het team. Ik vind de afwisseling binnen de verloskunde erg leuk. Ook het contact met de mensen spreekt me erg aan. Van harte welkom in de praktijk.

Judith Hoff

Hallo ik ben Judith. Ik ben sinds 1 juli 2020 werkzaam binnen de praktijk. Ik vind het enorm leuk om in deze praktijk te werken. Ik ben zelf ook tijdens mijn zwangerschappen onder controle geweest in de praktijk en ik vind het een superleuk team en erg interessant om het nu van de andere kant te beleven. Er zijn voor de zwangere in deze bijzondere tijd van hun leven vind ik erg mooi. Zelf ben ik moeder van 2 zoons, beide zwangerschappen heb ik me altijd gehoord en gezien gevoeld in de praktijk. Tot ziens!

Onze waarneemsters:

Laura Meiresonne

Hallo allemaal! Mijn naam is Laura Meiresonne. Ik ben 25 jaar en ik woon samen met mijn vriend in Nieuw-Vennep. Ik ben afgelopen zomer afgestudeerd en heb hier mijn eindstage gelopen. Per oktober zal ik hier starten als vaste waarneemster. Voordat ik met deze opleiding begon heb ik HBO-Verpleegkunde gestudeerd en een half jaar in het ziekenhuis gewerkt. Omdat verloskunde altijd bleef kriebelen ben ik hierna gestart aan de opleiding tot Verloskundige. Dat bevalt hartstikke goed! Ik kijk er naar uit hier te werken. Tot gauw. Groetjes Laura!

BIG geregistreerd onder nummer: 19923984403

Vera Bijlard

Vera heeft bij ons haar eindstage gelopen eind vorige jaar en is per februari 2023 onze vaste waarneemster. We hebben Vera leren kennen als een hele fijne, lieve en kundige collega en wensen haar heel veel werkplezier toe binnen ons team.

BIG geregistreerd onder nummer: 79932498403

Patricia Cohen

Hallo ik ben Patricia Cohen. Na de 2de uitloting voor de verloskundige opleiding in 1998 ben ik een ander soort pad gaan bewandelen. Als assistente op de gynaecologie/ verloskunde en zo ook op de afdeling neonatologie. Daarnaast ben ik 1999 gestart met de opleiding als echoscopiste. Na een tijd thuis voor mijn gezin te hebben gezorgd en de geboortezorg bleef trekken, heb ik in 2023 de opleiding opnieuw gedaan. Tijdens de echo (in deze mooie maar toch spannende tijd), wil ik jullie laten voelen dat het even alleen om jullie en jullie kindje draait en het even jullie momentje samen is.

Onze Studenten in de praktijk:

Josephine van Raamsdonk

Student Echoscopie

Dit jaar ben ik begonnen aan de opleiding tot echoscopiste, waarvoor ik hier in maart en april stage loop op de echokamer. De opleiding duurt een jaar.
Deze opleiding lijkt mij een leuke aanvulling op mijn huidige werk als echoscopiste op de cardiologie, waar ik vnl volwassen harten bekijk. Ik ben daar 1 dag minder gaan werken om genoeg tijd voor studie en stage over te houden. Ik vind het erg leuk om hier te mogen werken en alvast bedankt voor het mogen oefenen!

Nadia Mulderij

Student Verloskunde

Ik ben Nadia, 4e-jaars student aan de verloskunde academie in Amsterdam. Van 19-2 tot 17-3 loop ik stage bij deze praktijk. Dat betekent dat wij elkaar tegen kunnen gaan komen! Daarom een klein stukje om mezelf voor te stellen: ik ben 22 jaar, kom uit Voorthuizen (hartje Veluwe), ik vind muziek maken heel leuk en ik ben graag met verloskunde bezig. Ik zie dan ook ontzettend uit naar de komende stage. Eén van de mooiste dingen van verloskunde vind ik dat je zoveel verschillende mensen leert kennen, ik ben dan ook benieuwd naar wie je bent en hoe ik je kan helpen voor, tijdens of na een zwangerschap. Ik ben er tijdens spreekuren, bevallingen en kraamvisites. Mocht je dit niet prettig vinden of zie je de verloskundige liever even alleen, laat dit dan weten bij mij of bij één van de verloskundigen, daar houden we namelijk rekening mee!

Student Verloskunde

Student Verloskunde  Onze Erkenningen