Kim terug van zwangerschaps verlof

28 februari 2022
28-02-2022

Vandaag weer mijn eerste werkdag, na een heerlijk lang verlof ben ik er weer!

Afgelopen september ben ik bevallen van een tweeling, twee jongens, Lewis en James. Ondertussen dus alweer 5 maanden geleden.
Het is echt heel speciaal om een tweeling te hebben, hoe die twee mannetjes nu al op elkaar reageren is prachtig. Ze doen het allebei gelukkig heel goed. Mijn dochters zijn ook helemaal dol op hun broertjes en waar het natuurlijk heel druk is bij ons thuis, is het vooral echt een rijkdom om 4 kids te hebben nu.
Ik heb heel erg genoten van mijn verlof, het is echt een speciale tijd als ze zo klein zijn. Ergens had ik het nog prima fulltime thuis, maar ik blijf toch ook het mooiste beroep hebben dus is terugkeren op de werkvloer zeker geen straf!

Ik kijk ernaar uit om nieuwe aanstaande ouders te leren kennen, jullie te mogen begeleiden door de zwangerschap heen en te kunnen ondersteunen tijdens de bevalling! Ik zal zeker niet zeggen dat het altijd makkelijk is, maar wel dat het hele mooie ervaringen kunnen zijn. Laten we samen kijken hoe jij graag begeleid wilt worden en hoe ik je daarin kan helpen!

Tot snel, liefs Kim

Kijk op onze instagram!