Ben ik zwanger? Vraag een gratis zwangerschapstest aan!

Je hebt pijnlijke borsten, bent misselijk of overtijd. Je vraagt je af: ben ik zwanger? Hoe meer zwangerschapssymptomen je hebt, des te groter de kans dat je daadwerkelijk zwanger bent. Zeker weten doe je het maar op één manier: een zwangerschapstest.

Wij van de verloskundigenpraktijk Haarlemmermeer & Bollenstreek begeleiden zwangercshappen, bevallingen en kraambedden. Ook kunnen we je al te woord staan als je een kinderwens hebt. Maar als je toch al het vermoeden hebt dat je zwanger bent en je woont in de regio waarbinnnen wij werken, dan kun je bij ons een gratis zwangerschapstest aanvragen.

Meld je vrijblijvend aan bij onze praktijk en ontvang een gratis zwangerschaps test. Deze kunnen we voor je klaarleggen bij een van onze vestigingen of we sturen een test naar je op. Als de test dan positief is, kunnen we makkelijk een eerste afspraak en echo inplannen voor je.

Woon je in Hoofddorp, Vijfhuizen, Zwaanshoek, Beinsdorp, Hillegom of de Zilk, Nieuw Vennep (of kleinere dorpjes daaromheen), Rijsenhout, Leimuiden meld je aan!

      Onze Erkenningen