Verloskundigenpraktijk Hillegom – Bollenstreek

Tijdens een zwangerschap breekt er een hele nieuwe en bijzondere periode voor je aan.
Wij, verloskundigenpraktijk Hillegom zijn een enthousiast en hecht team van verloskundigen en we begeleiden je graag in deze spannende tijd.

Verloskundigenpraktijk Haarlemmermeer & Hillegom is een praktijk die gericht is op tijd en aandacht voor de (toekomstige) zwangere en haar partner.

Zo gewoon en toch zo bijzonder…

Als verloskundige vinden wij het erg belangrijk dat jij en je partner centraal staan en dat jullie altijd de meest optimale professionele zorg krijgen. Onze zorg kenmerkt zich door veel tijd en persoonlijke aandacht, betrokkenheid en goede bereikbaarheid, 24 uur per dag.

Verloskundigenpraktijk Hillegom - Bollenstreek

Binnen de verloskundigenpraktijk hebben wij ook een eigen echocentrum, waar wij alle echo’s doen. Daarom kunnen we een compleet pakket aan zorg aanbieden gedurende jullie zwangerschap.

Het uitschrijven van anticonceptie en het plaatsen van een spiraal behoort ook tot onze takenpakket.

Wij houden op 5 lokaties spreekuur, namelijk in:

  • Nieuw-Vennep, Gezondheidscentrum De Pionier
  • Hoofddorp, Centrum van Floriande
  • Hoofddorp, Medisch Centrum Toolenbrug
  • Hoofddorp, Gebouw Hoofdpoort nabij centrum van Hoofddorp
  • Hillegom, Mesdaglaan 33

De meeste spreekuren zijn gecombineerd met het echospreekuur zodat als er wat is we meteen even met echo mee kunnen kijken. Ook avondspreekuur is mogelijk.

Graag begeleiden we jou en je partner door zorg te geven die bij jullie past. Hierbij is ons doel dat jij je vertrouwd gaat voelen, zodat je op een fijne manier zwanger kunt zijn en goed kunt bevallen

Voorlichtingsavonden

Goede voorlichting over de bevalling en het geven borstvoeding is belangrijk! Daarom bieden we informatie avonden aan om je zo goed mogelijk te kunnen voorbereiden op de periode die gaat komen.
Ben je op zoek naar een korte cursus of wil je weer even alles opfrissen, maar heb je geen tijd of zin in een hele zwangerschapscursus? Dan is de minicursus Bevallen & Zo wat voor jou!

Wij zorgen dat je met 1 cursusavond genoeg weet om zelfverzekerd en ontspannen de bevalling in te gaan. Deze voorlichtingsavond is bedoeld voor alle zwangeren en hun partner, vanaf ongeveer 30 weken zwangerschap, die zich optimaal willen voorbereiden op de bevalling.

Meer informatie over deze cursus vindt je HIER  Onze Erkenningen