Dubbel feest voor VKPH!

20 juni 2015
Vrijdag 12 juni vierden wij feest! Dubbel feest zelfs, het 25-jarig jubileum van de praktijk en Cecilia Martens​ zit 25 jaar in het vak!

In 1990, net na haar afstuderen, richtte Cecilia Verloskundigenpraktijk Haarlemmermeer op. In 25 jaar is de praktijk uitgegroeid tot een bruisende praktijk met 6 verloskundigen, gevestigd op meerdere locaties, Nieuw Vennep: de Pionier, Hoofddorp: Fanny Blankers koenlaan en Markenburg en in Hillegom: de Mesdaglaan 33.

Tijdens een mini-symposium kwamen er verschillende sprekers aan bod die wat vertelden over de samenwerking met onze praktijk. Zo vertelden een echoscopist en gynaecoloog uit het Spaarne Ziekenhuis over hoe de afgelopen 25 jaar het vak verloskunde hebben veranderd. Een huisarts en fysiotherapeut uit Nieuw Vennep, kwamen met leuke verhalen over 25 jaar samenwerking met ‘de’ verloskundige en de ontwikkeling in de eerste lijn.

Na het symposium was er een borrel voor alle genodigden, de dag hebben we met de praktijk afgesloten met een gezellig etentje!

Wij hopen dat de komende 25 jaar net zo veel goeds mag brengen voor de praktijk als de afgelopen 25 jaar en dat we veel gezonde ouders en baby’s mogen verwelkomen!

Lees het gehele artikel in het Witte Weekblad of klik hier.