Meet the team: Lisa

13 januari 2021
13-01-2021

Wij vinden het in de zwangerschap heel leuk én belangrijk om jullie te leren kennen. Om jullie ook wat meer over ons te vertellen, zullen we ons de komende tijd allemaal kort even voorstellen.
Vandaag stelt Lisa zich voor!

Hoi allemaal!

Ik ben Lisa, een van de dienstdoende verloskundigen. Ik werk nu bijna 3 jaar in deze praktijk en met veel plezier! We hebben een heel gezellig, hecht team en ik vind mijn werk fantastisch en heel veelzijdig; geen dag (en geen cliënt!) is hetzelfde! De afwisseling maakt het juist zo leuk maar ook vermoeiend soms, goed kunnen ontspannen is belangrijk op je vrije dagen! Dat doe ik graag door lekker te wandelen met mijn man en zoontje van 1. Als het slecht weer is, pak ik er een goed boek bij of rommel ik wat met mijn planten.

Ik hoop jullie gauw tegen te komen in de praktijk! Of misschien wel als je gaat bevallen..?

Lisa van Wissen