Nieuw Gezondheidscentrum De Parken

23 oktober 2020
23 oktober 2020

HOOFDDORP “De lijntjes zijn kort en we kunnen synergie creëren tussen meerdere medische disciplines.” Dat zijn de voordelen van het nieuwe gezondheidscentrum De Parken dat over enkele maanden opent aan de Hoofdweg 865. Er komt multidisciplinaire zorg voor duizenden mensen uit het Tudorpark, Nassaupark, Lincolnpark en President en omgeving.

De initiatiefnemers van dit centrum zijn apotheker Alexandra Geesink (Apotheek Toolenburg), fysiotherapeuten Yvette Akkerman en Natasja Overbeek (Fysio Care), en tandarts Esther Haring. Het deelnemersveld is aangevuld met Tandheelkundig Centrum de Parken, Huisartsenpraktijk de Luit, Silver Psychologie, Verloskundigenpraktijk Haarlemmermeer en Bollenstreek, Bekkenfysiotherapie Hoofddorp, Voedingsadviesbureau de Winter, Oefentherapie Mensendieck Jeanine Lammers en Atalmedial.

Ons nieuwe centrum wat in aanbouw is, heeft ook een groenverklaring van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat ontvangen, waarmee we aantonen een duurzaam en innovatief gebouw neer te zetten dat past in de huidige tijdgeest. 

Medio 2020 is er een start gemaakt met de bouw van het Gezondheidscentrum De Parken. Het centrum zal mede voor de wijken Tudorpark, Nassaupark en Tudor Gardens medische voorzieningen gaan verzorgen en zal tegenover het Speelkasteel gebouwd worden. Het centrum zal begin 2021 open gaan.

Op de facebookpagina van het Gezondheidscentrum De Parken zullen we jullie op de hoogte houden van de vorderingen van de bouw van het centrum.

HC Nieuws, 2 september 20