Nu ook Chatfunctie

18 april 2020
18 april 2020

Inmiddels zijn we nu zo’n maand verder met alle Corona perikelen. Het blijft een rare tijd deze 1,5 meter maatschappij. Wij willen graag onze dank uit blijven spreken naar iedereen toe. Het is nog steeds bijzonder om te merken hoe iedereen echt z’n best doet om goed om te gaan met alle genomen maatregelen. Ook wij blijven het echt moeilijk vinden de fysieke contactmomenten met jullie allen zo kort te moeten houden.

Helaas blijven alle maatregelen nog van kracht tot in ieder geval 1 juni. Hier nog even alle maatregelen op een rijtje (here for English)

Inmiddels werken we al veel met videoconsulten en dit wordt als heel prettig ervaren. Het maakt het contact echt weer wat persoonlijker, fijn! Naast de mogelijkheid van het videoconsult bestaat er nu ook de mogelijkheid om een beveiligd bericht middels een chat te versturen naar je verloskundige via het zwangerenportaal. En wanneer wij jou een chatbericht sturen zul je een notificatie per email ontvangen. Dit alles om het contact nog makkelijker te maken tussen jullie en de verloskundigen.

Kijk hier voor meer informatie over het videoconsult en de chatfunctie.

Look here to read more about the video consultancy or the chatfunction.

Blijf ons contacten met jullie vragen. Wij staan jullie heel graag te woord middels telefoneren, het videoconsult, de email en nu dus ook via de chat. Let op: bij spoed bel alsjeblieft op het spoednummer, dan willen we je wel echt graag direct spreken!

Succes nog even allemaal!

Videobellen, chatten, mailen en bellen